Bra Solskydd

Vad är mörkläggande lamellgardiner?

Det kan vara svårt att hitta rätt i djungeln bland alla gardiner, vilken ska man välja? När det gäller mörkläggande lamellgardiner så har dessa flera fördelar som kan vara värt att tänka på.

Ni har sedan länge tröttnat på att det kommer in så mycket ljus i tv-rummet där hemma. Det går knappt att se på tv utan att solen och ljuset kommer i vägen. Vad ni behöver införskaffa er är en rejäl och bra gardin som håller ljuset borta, och som samtidigt är snygga och passar in med resten av inredningen i hemmet. Det finns så mycket gardiner att välja på. Mörkläggande lamellgardiner kanske kan vara någonting för er? Lamellgardiner är en gardin som består av flera långa remsor, nästan som vanliga persienner. Men dessa remsor går på horisontalen istället för vertikalen.

Mörkläggande lamellgardiner skyddar mot både solljus och insyn från grannar

På grund av hur dessa remsor sitter så är de väldigt bra på att hålla ute oönskat solljus. Oavsett om man ska kika på en film eller bara vill dämpa ljuset lite, så är mörkläggande lamellgardiner väldigt praktiskt. Gardinerna skyddar även mot insyn, ifall det är så att man har grannar väldigt tätt inpå sig. Har man ett hus med väldigt stora samt många fönster på rad, så passar sig en lamellgardin väldigt väl. Den är enkel att dra för och räcker till flera fönster. Dessa gardiner är enkla att montera upp och det följer ofta med allting som behövs för att sätta upp dem.

29 Oct 2021