Bra Solskydd

Synas för kunder

När man vandrar genom en stad så kan man se en mängd av markiser utanför diverse butiker, restauranger, hotell och övriga företag. Oftast har de företagets färg och logga för tydlighet.

Ett sätt att synas lite extra och att göra sina skyltfönster extra attraktiva, är att pryda dem med markiser. Man kan välja en färg som passar till företaget och även pryda markisen med företagets namn eller logga. För kunder blir det då lättare att se var butiken, restaurangen eller företaget finns. Men det är även ett sätt att göra reklam för sig. Även om man inte är medveten om vad man ser under sin promenad i stan, så kommer man till slut minnas att man har sett namnet på en markis. Bättre marknadsföring kan man inte få ute på stan.

Skydda sina varor

När man ska skaffa markis i Göteborg så har man flera val att göra. Förutom färg och form så ska man besluta sig för varför man ska ha markisen. Om man vill använda den som marknadsföring enbart så kan man välja en lite mindre markis med detaljer och rundad form, som kanske bara går en kort bit utanför fasaden. Men om man har ett kafé, restaurang eller dylikt så kanske man även vill nyttja markisen som ett tak över uteserveringen vid regn. Då kan man istället välja en markis som sträcker sig längre ut från fasaden och som enkelt går att fälla in, under nattetid eller om det blåser starka vindar någon dag.

23 Mar 2021