Bra Solskydd

Markiser för kunderna i Helsingborg

Värmen och solen kan bli för mycket även för personer som älskar sådant väder. Ett sätt att sänka temperaturen i Helsingborg är att montera snygga markiser.

Anders hade haft sitt café i lite mer än åtta månader och lärt sig en hel del under tiden. En av de saker han insåg snabbt var att ena sidan av cafét låg så att solen stod på hela dagarna. Temperaturen blev hög inomhus, och under de varmaste dagarna märkte han att antalet sittande gäster minskade.

Att han behövde göra något åt det var uppenbart, men just då fanns inte finanserna och han bestämde sig för att härda ut och sätta upp fönsterfilm som var relativt tät på övre delen av fönstren. Han tänkte sig att senare beställa markiser. Han ville ha en mysig känsla, och första skyddsfilmen han valde gjorde rummet mörkare.

Markiser skapade mer utrymme

Redan då hade han kontaktat ett företag som sålde markiser i Helsingborg. Tillsammans med dem hade han tittat på flera olika möjligheter. Han fastnade till slut för en chokladbrun markis med en nedhängande kant där caféts namn skulle tryckas. När det var dags skulle han ringa och företaget skulle komma och sätta upp markiserna.

Markiserna var av sorten som kunde tas in och ut med en fjärrkontroll. Anders hade nämligen fått insikten att han kunde ha bord utanför. Markiserna som han valt skulle skydda gästerna både inne och ute. Samtidigt kunde han ta in markiserna under våren och hösten när många ville sitta och bli värmda av solen. Nu var det dags, så han plockade fram mobilen och ringde markisföretaget.

15 Sep 2022